Πλήγμα με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ – Η Original μίλησε στους παίκτες στα Σπάτα - iefimerida.gr

Πλήγμα με Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ – Η Original μίλησε στους παίκτες στα Σπάτα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι η απουσία της τελευταίας στιγμής στην ΑΕΚ.

Ο Ζοσέ Μοράις δεν υπολογίζει τον Ουκρανό στόπερ για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, καθώς υπέστη σήμερα κάκωση αριστερού προσαγωγού. Ετσι, η ΑΕΚ θα έχει ξανά στο κέντρο της άμυνας της αύριο στο ΟΑΚΑ τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο.

Την ίδια ώρα, στα Σπάτα βρέθηκαν οπαδοί της Original 21 για να μιλήσουν στους παίκτες. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να... αλλάξουν εικόνα και να προχωρήσουν με νίκες, καθώς μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία.

Μάλιστα, τους ξεκαθάρισαν ότι αν συνεχιστούν αυτά θα... επιστρέψουν πιο δυναμικά και μαζικά στα Σπάτα, ενώ τους ανέφεραν ότι κατανοούν ότι η ευθύνη δεν βαραίνει αποκλειστικά τις πλάτες τους καθώς προπονητής και διοίκηση έχουν κάνει επίσης σημαντικά λάθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ τσιγκρινσκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ