Γενική Συνέλευση στην Εθνική Τράπεζα ζητά το ΤΧΣ - iefimerida.gr

Γενική Συνέλευση στην Εθνική Τράπεζα ζητά το ΤΧΣ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δήλωση του εκπροσώπου του στο ΔΣ της ΕΤΕ ότι το ΤΧΣ «εξετάζει το ενδεχόμενο σύγκλισης Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης», συνοψίζεται μέχρι στιγμής η θέση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, απέναντι στα όσα έχουν συμβεί σε σχέση με την διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Η τοποθέτηση αυτή, που προκύπτει από απόφαση που έλαβε το ΤΧΣ, θα επιβεβαιώθηκε μετά την ανακοίνωση που έβγαλε το Ταμείο λίγο μετά τις 19:00.

Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ) o εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ανέφερε ότι: «Το ΤΧΣ σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού του Συμβουλίου εξετάζει το ενδεχόμενο σύγκλισης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομαλή συνεργασία μεταξύ του Δ.Σ. της Τράπεζας και του βασικού μετόχου είναι καθοριστική».

Στην ίδια συνεδρίαση ο εκπρόσωπος καταψήφισε την εκλογή του κ. Π. Θωμόπουλου για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΕ, ενέργεια η οποία συνάδει με προηγούμενη σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Τράπεζα ΤΧΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ