Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει τον Αδωνι Γεωργιάδη: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε!» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει τον Αδωνι Γεωργιάδη: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε!» [βίντεο]

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι οι στιγμές, από το βράδυ της Κυριακής, πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει την πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος της ΝΔ. Στο πλευρό του ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει και ευχαριστεί εγκάρδια τον Αδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξη που του έδωσε και τον αγώνα υπέρ της υποψηφιότητάς του. Ενδεικτικό είναι πως τη στιγμή που οι δύο άνδρες αγκαλιάζονται ο κ. Μητσοτάκης λέει στον κ. Γεωργιάδη: «Αστέρα μου, τα καταφέραμε!».

Δίπλα τους, ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τους χειροκροτεί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη του στις εκλογές και λίγο πριν πάει στο βήμα ξεφυσά, ενδεικτικό της πίεσης που είχε μέχρι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα.

Το στρατηγείο στην οδό Χαλκοκονδύλη είναι ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο. Φίλοι, ψηφοφόροι, στελέχη και βουλευτές της ΝΔ ήταν εκεί. Μόλις έφτασε ο Αδωνις Γεωργιάδης πολλοί υποστηρικτές του έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Άδωνις Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ