Γλίτωσε το φόνο λόγω έρωτα - iefimerida.gr

Γλίτωσε το φόνο λόγω έρωτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληρωμένος δολοφόνος ερωτεύτηκε το θύμα του και αφού την «έριξε» σκηνοθέτησαν μαζί το θάνατό της, με τη βοήθεια δύο μπουκαλιών κέτσαπ.

Ο εκτελεστής Κάρλος Ρομπέρτο ντε Χεσούς από τη Βραζιλία πήρε σχεδόν 400 ευρώ από τη Μαρία Νίλζα Σιμόες για να δολοφονήσει την Ιράνιλδες Αγουιάρ Αραούχο, με την οποία η Σιμόες πίστευε ότι είχε παράνομο δεσμό ο σύζυγός της.

Όταν όμως ο ντε Χεσούς αντίκρισε το θύμα του, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και την ομολόγησε ότι είχε προσληφθεί για να τη σκοτώσει. Μάλιστα, αποφάσισε μαζί με την Αραούχο, με την οποία εν τω μεταξύ έγινε ζευγάρι, να σκηνοθετήσουν το θάνατό της, ώστε η εργοδότριά του να πιστέψει ότι η αποστολή εξετελέσθη.

Η σκηνοθεσία ήταν άκρως εντυπωσιακή: Η Αραούχο φιμωμένη, με δεμένα χέρια, σκισμένα ρούχα, γεμάτα με αίμα – που προερχόταν από δύο μπουκάλια κέτσαπ – και ένα τεράστιο μαχαίρι σφηνωμένο στη μασχάλη της, φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε ο δολοφόνος στην Σιμόες ότι είναι νεκρή και μάλιστα πέθανε με άσχημο τρόπο.

Ωστόσο, τρεις μέρες μετά την αποστολή της φωτογραφίας, η «εργοδότρια» είδε τυχαία στο δρόμο το δολοφόνο να φιλιέται με την πεθαμένη πρώην ερωμένη του άντρα της. Για να τους εκδικηθεί, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο ντε Χεσούς της έκλεψε 1000 δολάρια και όταν αυτός κλήθηκε να απολογηθεί, αποκάλυψε στους αστυνομικούς όλη την ιστορία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μετά από ανακρίσεις η αστυνομία άφησε και τους τρεις εμπλεκόμενους στην υπόθεση ελεύθερους με εγγύηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ