Παϊδάκια Τσικνοπέμπτης με τρία μυστικά - iefimerida.gr

Παϊδάκια Τσικνοπέμπτης με τρία μυστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν τα φάτε έξω, δεν το συζητάμε.

Αν όμως αποφασίσετε να τσικνήσετε σπίτι σας, προσέξτε τρία βασικά πράγματα.

1. Αποφασίστε ποιό κομμάτι θα αγοράσετε για εσάς και τους καλεσμένους σας

Υπάρχουν παϊδάκια και παϊδάκια, όπως φαίνεται και στον παρακάτω γαλλικό κατάλογο. Ακριβά κομμάτια, φτηνά, λαιμός, μπούτι.

Παϊδάκια Τσικνοπέμπτης με τρία μυστικά  | iefimerida.gr 0

2. Αποφασίστε αν θέλετε να τα φάτε με όλο το λίπος ή αν επιθυμείτε να τα καθαρίσετε λίγο. Μπορείτε να αφαιρέσετε λίπη και πέτσες και να κρατήσετε μόνο το εσωτερικό φιλέτο που είναι και το πιο τρυφερό. Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να το κάνει και μετά να σας κόψει τα παϊδάκια. Κάντε το κάπως έτσι:

Παϊδάκια Τσικνοπέμπτης με τρία μυστικά  | iefimerida.gr 1

3. Βγάλετε τα παϊδάκια από το ψυγείο πολλές ώρες πριν τα ψήσετε. Ρίξτε χοντρό αλάτι και αρωματικά -Ρίγανη, δενδρολίβανο, θυμάρι- καθώς και πιπέρι. Μην ρίξετε λάδι, ψήστε τα σκέτα σε αλάδωτο γκριλ ή μπάρμπεκιου.

Υ.Γ. Αυτό που φουσκώνει και πειράζει την Τσικνοπέμπτη είναι οι πολλές παλαβές σαλάτες, οι πολλές τηγανισμένες πατάτες και τα ορεκτικά. Οχι τα παϊδάκια!

Παϊδάκια Τσικνοπέμπτης με τρία μυστικά  | iefimerida.gr 2
Παϊδάκια Τσικνοπέμπτης με τρία μυστικά  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή Τσικνοπέμπτη παιδάκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ