Η σύντροφος του Πάρη Κασιδόκωστα σκόρπισε εγκεφαλικά στο Κολωνάκι -Ο σέξι χορός της σε μπαρ[εικόνες] - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Πάρη Κασιδόκωστα σκόρπισε εγκεφαλικά στο Κολωνάκι -Ο σέξι χορός της σε μπαρ[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aφωνους άφησε όλους όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή, του Αγίου Βαλεντίνου, σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου, η εκρηκτική χορεύτρια και σύντροφος του Πάρη Κασιδόκωστα, Μαρία Δελόγκα.

Η Μαρία Δελόγκα εμφανίζεται στο εν λόγω μαγαζί κάθε Παρακευή βράδυ, αλλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό θέαμα για τους θαμώνες.

Οπως σημειώνει η Espresso, ο Πάρης Κασιδόκωστας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού μπήκε διακριτικά στον χώρο και κάθισε σε σημείο στο οποίο απέφευγε τα πολλά αδιάκριτα βλέμματα, απόλαυσε το show που έδωσε η αγαπημένη του, όπως άλλωστε κάνει, αρκετά συχνά.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Μαρία Δελόγκα, η οποία είναι απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας, γνωρίστηκαν το 2012, όταν η τελευταία συμμετείχε στον ελληνικό διαγωνισμό της Eurovision.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ