Ιδού ο άνθρωπος που έχει φοβία με την κέτσαπ -Γιατί τον λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που τη βλέπει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιδού ο άνθρωπος που έχει φοβία με την κέτσαπ -Γιατί τον λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που τη βλέπει [εικόνες]

Ιδού ο άνθρωπος που έχει φοβία με την κέτσαπ -Γιατί τον λούζει κρύος ιδρώτας κάθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίστε τον Lee Sentino, τον 24χρονο μπάρμαν από το Μάντσεστερ της Βρετανίας ο οποίος έγινε θέμα στα μίντια της χώρας του για μια απίθανη φοβία: την κέτσαπ!
Ο νεαρός όπως δηλώνει, τον λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που τη βλέπει όπως και κάθε τρόφιμο που είναι σε υγρή μορφή.

Ο 24χρονος παλεύει σκληρά για να απαλλαγεί από τη φρίκη αυτή καθώς όπως ισχυρίζεται ότι κάθε φορά που έρχεται «αντιμέτωπος» με τον εφιάλτη του έχει έντονα σωματικά συμπτώματα.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι δεν θυμάται πότε ξεκίνησε αυτή η παράξενη φοβία: «Δεν γνωρίζω γιατί έχω αυτή τη φοβία, αλλά όπως συνηθίζω να λέω ως ανέκδοτο, η μητέρα μου με κυνηγούσε όταν ήμουν μικρός με ένα μπουκάλι κέτσαπ», λέει με χιουμοριστικό ύφος και τονίζει ότι τα γεύματά του πρέπει να είναι στεγνά χωρίς σάλτσες και άλλα υγρά στοιχεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία κέτσαπ Lee Sentino
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ